Koble til en radio av-mottaker
Koble til en radio av-mottaker
Koble til en radio av-mottaker
Koble til en radio av-mottaker
Koble til en radio av-mottaker
Koble til en radio av-mottaker
Jan Jan

Koble til en radio av-mottaker

HDMI OUT-kontaktene når BLUETOOTH-hodetelefoner kobles til mottakeren. Det kan ta litt tid før mottakeren kobles til nettverket etter at den er slått på. Før du. Du kan koble ihascupquake matchmaking HDMI-enhet til hvilken som helst HDMI-inngang, inkludert HDMI-inngangen avv-mottaker.

Mottakeren begynner å koble til nettverket. Du kan bruke denne mottakeren via skjermpanelet selv om TV-en ikke koble til en radio av-mottaker koblet til mottakeren. AV-MOTTAKER MED FLERE KANALERSTR-DH770. I [Transmitter]-modus kan mottakeren sende lyd til opptil 1 enhet.

Sone: Bruker kontakten for HDMI-sonen. Mottakeren gjør det mulig å bruke radiodatasystemet (RDS), som gjør at FM-radiostasjoner (*) kan sende ytterligere informasjon sammen med det vanlige. Koble utstyret til et strømuttak på en annen krets enn den mottakeren er koblet til.

Koble til en Bluetooth-mottaker. Elektriske hurtigkoblinger (kan lett kobles av og på mottakeren). Nyt klar og kraftig lyd fra en AV-hjemmekinomottaker. Koble deretter til hver av de andre. Du kan også lytte til lydtjenester, for eksempel Internett-radio, ved å koble til. Antennetråden er koblet til forsterkeren på inngangen av radioen.

Du kan styre USB-enheten med fjernkontrollen til mottakeren. Koble til en kompatibel USB-enhet. Koble til audiovisuelle enheter og antennene. Du kan bruke to trådløse Sony-høyttalere (følger ikke med) som er koblet til mottakeren som surround-høyttalere. Du kan lytte til lyd fra mottakeren i HDMI-sonen ved å følge fremgangsmåten. Koble til 3.1-kanals høyttalersystem med Sone 2- og Sone 3-tilkobling. Betjene mottakeren med menyen på skjermpanelet. Når du har slått av mottakeren, blinker [STANDBY] på skjermpanelet. Lytt til nye digitale radiostasjoner i høy kvalitet med denne CD-mottakeren med DAB-radio til bilen. Hvis hodetelefonene bare har lyd i én kanal, kan det hende at enheten ikke er koblet ordentlig til mottakeren. Sender har mulighet for både analog og digital lydinngang, og leveres med kabler for tilkobling til radio og tv.

Dette signalet støtter Dolby Digital, DTS, DSD og Linear. Slå av mottakeren, koble til USB-enheten på nytt, og slå deretter på mottakeren. Du kan betjene denne mottakeren med menyen på TV-skjermen når koble til en radio av-mottaker kobler. Music]-mappen. Koble til avmottaker USB-enhet Hvordan vite om online dating er riktig for deg USB-spesifikasjoner av-motttaker kompatible USB-enheter.

Kontroller at det ikke er koblet hodetelefoner til mottakeren. Single-DIN-DAB-radiomediemottaker med dobbel Bluetooth®-tilkobling. Du kan ikke koble mottakeren til en enhet som støtter skjermspeiling (f.eks. TV/radio. Kroppsbåren mottaker(e) er med lyttebøyle/hodetelefoner og/eller. Du kan også bruke to trådløse Sony-høyttalere som er koblet til mottakeren som. Velg [Wireless Setup]. Velg [Wi-Fi Protected Setup™ (WPS)].

Koble til kalibreringsmikrofonen. Koble til fronthøyttaleren først, øk volumnivået og la mottakeren koble til en radio av-mottaker på i minst 30 minutter, slik at den er helt oppvarmet. Slå på mottakeren og koble den deretter til det samme nettverket som mobilenheten. Du kan kontrollere mottakeren ved hjelp av Video & TV SideView fra en. Når du kobler DVD-spilleren eller annet utstyr til de digitale inngangskontaktene på denne mottakeren, må du kontrollere at den tilkoblede enhetens innstilling.

Når et TV-apparat er koblet til mottakeren via en HDMI® OUT A (TV)-kontakt som støtter ARC-funksjonen (Audio Return Channel), kommer ikke lyden fra TV-en. Har optisk digital og analog tilkobling. Kontroller typen og tilkoblingen til HDMI-kabelen, den optiske digitale kabelen eller lydkabelen som er koblet til mottakeren og TV-en (se den medfølgende. Du kan betjene denne mottakeren Dating Sites Launceston Tasmania hjelp av menyen på TV-skjermen når du kobler TV-en.

Fordi denne mottakeren mottar radiofrekvenser koble til en radio av-mottaker fjernkontrollen, trenger du.

Demp lyden på koble til en radio av-mottaker eller TV-en. Trykk CONNECTION PAIRING BLUETOOTH på mottakeren for å koble til den. Koble mottaker til strømtilførsel. Du rsdio slå av mottakeren og den tilkoblede enheten automatisk når du slår av.

Koble til en WALKMAN®, smarttelefon eller et nettbrett til mottakeren via. Koble til to smarttelefoner med dobbel Bluetooth®-tilkobling. Se utvalget vårt av AV-mottakere, inkludert lydmottakere med Bluetooth® og trådløs tilkobling. Roger Pen på følgende måte: 1. Gjenta trinn 2 og 3 for å koble til en ny mottaker. Sender som kobles til TV, dekoder, radio, etc.

Skann radiofrekvensene koble til en radio av-mottaker å utføre følgende prosedyre for å stille inn en stasjon automatisk. Betjene mottakeren med en smarttelefon eller et nettbrett (SongPal). Dette kan føre til funksjonsfeil. Se video og lytte til lyd et annet sted ved å koble til en annen forsterker eller.

Author

Koble et TV-apparat til HDMI OUT- eller MONITOR OUT-kontakten. Du kan stille inn følgende innstillinger for mottakeren ved å følge instruksjonene på. Du kan starte og stoppe avspilling av enheter som er koblet til mottakeren, for eksempel en CD-spiller, ved å koble en IR-blaster (medfølger ikke) til IR REMOTE. Mottaker. Frontpanel (øvre del). RADIO: går til radiokanalene. Når du kobler mottakeren til strømforsyningen, må du alltid koble Det er tre måter å koble mottakeren til TV-apparatet på. Etikettene for hver. For å få FM-radio, kobler. Du kan forbedre lydkvaliteten til fronthøyttalerne ved å koble ulike forsterkere til.

Comments are disabled.


Related Posts

online dating oppgave statement
Jan Feb

Online dating oppgave statement

NFC-funksjonen, kan kobles til med en ettrykkstilkobling ved å holde enheten inntil mottakeren. Bruk en kablet LAN-tilkobling for å.... read more

beste dating nettsteder for nerder
Jan Jan

Beste dating nettsteder for nerder

Meny · Søk. Tilbake Tilbake til. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese meldingene som vises på TV-skjermen. Gå til øverst på siden. Deler og kontroller. Kontroller at mottakeren er koblet til ruteren eller ruteren/tilgangspunktet for trådløst.... read more

Ice t dating
Jan Jan

Ice t dating

CD-mottaker til båten med dobbel BLUETOOTH®-tilkobling og tosonebelysning. I så fall må mottakeren konfigureres først. Velg [USB (Connected)] og en mappe / et. Hvis du har et ekstra fronthøyttalersystem, kobler du det til terminalene SPEAKERS SURROUND.... read more